Voeding

Uw huisdier verdient aangepaste kwaliteitsvolle voeding.

Een gezonde voeding speelt een belangrijke rol in de verbetering van de levenskwaliteit van onze

huisdieren en in het verlengen van hun levensduur. Een beter uitgebalanceerde voeding op maat van uw dier of specifieke dieetvoeding ter ondersteuning van een behandeling,

wordt hier verstrekt. Wij kunnen u hierbij raad geven.

Kom langs aan de balie voor gepersonaliseerde voeding voor uw dier. Wij staan u met veel plezier te woord voor meer informatie.

Onderhoudsvoeding

Het voer van uw huisdier voorziet de bouwstenen waarmee het lichaam van uw dier wordt opgebouwd. Een kwalitatieve voeding, aangepast aan het ras en de leeftijd van uw dier is dus belangrijk voor zijn groei en ontwikkeling.

Afhankelijk van uw eigen wensen en de noden van uw dier, krijgt u bij ons advies bij het kiezen van de juiste voeding.

Dieetvoeding

Bij bepaalde aandoeningen of ziektes kan het nodig zijn de voeding aan te passen. Gespecialiseerde voeding wordt als behandeling gebruikt, al dan niet als aanvulling naast medicijnen.

Staat uw huisdier reeds op een dieetvoeding? Dan kan u aan de hand van uw klantenkaart de juiste verpakking afhalen. Heeft uw dier voor de eerste keer een dieet nodig? Wij begeleiden u in het zoeken naar de juiste en beste voeding voor uw huisdier. Door meerdere merken en/of smaken aan te bieden, hebben wij voor elk wat wils.

Wist u dat?

    • u bij ons een klantenkaart ontvangt, waarbij u na de 10de aankoop 10% korting ontvangt op het reeds verzamelde bedrag? Deze spaarkaart is geldig voor alle voeding die bij ons beschikbaar is.
    • u een Pet Vital kaart kan krijgen voor alle voeding van Royal Canin. Met deze kaart kan u punten sparen die mooie geschenken voor u en uw dier kunnen opleveren. Daarnaast kan u met deze kaart deelnemen aan de vele promoties die Royal Canin organiseert.

Openingsuren

Betaal hier met